2021. december 20., hétfő

NBA Adidas Knicks Carmelo Anthony gyerek,női mez fehér XXS AKCIÓ AZONNAL!! - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

ELADÓÓÓÓ!!!! NBA Adidas CARMELO ANTHONY 2014 ES NEW YORK KNICKS REVOLUTION 30 SWINGMAN EGÉSZEN KIS MÉRETŰ!!! (NŐI, GYEREK) MEZEK!!!,
(AZ NBA legújabb típusú mezei 2013 as cumok, más az anyaguk, a mezek könyebbek, megoszlanak a vélemények, van akinek a régi jobban tetszik, de mostmár ez lesz : )) ezt gyártják, egyébként naggyon nagyon szépek, tényleg nagyon jó ez az új anyag, gyönyörűek a himzések, ahogy NBA honlapon írják: "A LIGHTER JERSEY FOR A FASTER NBA" : )))) több színben, mielőtt elviszed kérdezz hogy van e az aktuális szin, vagy méret!! A mezek vadonatújak, bontatlanok, csomagolásban, cimkével együtt, hibátlan, bolti állapotban, mint azt a képeken is láthatod. A felnőtt mezekhez képest is kifejezettemn nehéz ezen méret beszerzése, igazi kuriózum!!! És hát ha a külföldi postát is beleszámolom..... . pff akkor ennél jóval drágább!!! Jelenleg elérhetőek a következő színekben és méretekben:
FEHÉR: XXS
KÉK: ELFOGYOTT!!!
Ez cm es méretekben a következőket jelenti:
hossza: 68 cm
szélessége honalj alatt: 49 cm
Személy szerint 7-14 éves gyerekekre és korhatár nélkül lányokra, hölgyekre : )))) vagy kis méretű (NE FOSSATOK AZT MONDJÁK NEM A MÉRET SZÁMIT : ))) férfiakra ajánlom!!!
Ami még nagyon fontos, hogy  a képek arról a termékről készültek amit te elviszel, nincs zsákbamacska, nincs netről kivagdosott kép, amit ezeken látsz, azt veszed meg!!!! Ha esetleg nem lenne elég, nyugodtan kérhetsz még, szivesen teszek fel!!! Ne zavarjon meg hogy több kép van, ha te csak egy mezt akarsz, üsd le, és utána mindent megbeszélünk. Az ár természetesen egy mezre vonatkozik!!! Nézd meg a többi termékemet is!!!

Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-21 09:52 .