2021. december 27., hétfő

Avon Mission Carbo – japán arcmaszk SZUPER AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 10 799 Ft


Mission Carbo – terápia különleges japán arcmaszkba zárva
A Mission termékcsalád a luxust képviseli nemcsak az Avon termékei, de a magyarországi kozmetikumok között is. Ez a szén-dioxidos hidratáló arcpakolás a Mission arcápoló rituálé tökéletes kiegészítője.
Éljük át a japán fürdők különleges hangulatát az arcápoló rituálé tökéletes kiegészítőjével, a Carbo-terápiás Japán arcmaszkkal, amely gél állagának köszönhetően, felvitelekor kiaknázza a felszabaduló szén-dioxid hatását. A finoman pezsgő formula gyengéden stimulálja a bőr mikrokeringését, felkészítve ezáltal az arcmaszkot követően használt kozmetikumok tápanyagainak még hatékonyabb befogadására. Továbbá mélyen tisztítja a bőrt és kíméletesen exfoliálja azt, miközben segít felszabadítani az elzáródott pórusokat.
Hetente egy alkalommal használjuk a habzó arclemosót követően, mielőtt a hidratáló lotiont felvinnénk a bőrünkre. Egyenletes rétegben oszlassuk el a megtisztított, száraz bőrünkön. Ügyeljünk rá, hogy a szemek és az ajkak területét elkerüljük. Hagyjuk hatni az arcmaszkot 10 percig, majd alaposan öblítsük le.
Nézz szét a termékeim között, több termék vásárlása esetén spórolhatsz a postaköltségen!
Csomagautomatába 2 kg súlyig 820 ft a postaköltség !
Vaterafutárral postán maradó csomag díja 2 kg-ig csak 1325 ft (akár 8 - 10 terméket is tudok egy csomagban 1325 ft-ért postázni)
Ajánlott levélként csak postán maradóra tudok postázni!

Jelenlegi ára: 10 799 Ft
Az aukció vége: 2021-12-28 09:26 .