2021. október 28., csütörtök

Tésztagép - tésztavágó - Jelenlegi ára: 5 500 Ft


A házi tészta készítés igazi örömét nyújtja.
Egyszerű használata által bárki könnyen nekifoghat otthon a különböző tészták elkészítésének. Garantáltan finomabb, jobb ízű lesz, s az elkészítés folyamata maga is öröm!
Spagetti és fettuccine tészta készítésére alkalmas gép, mellyel a tésztakészítés igazi élménnyé válhat. Segítségével gyorsan és kényelmesen készítheted el kedvenc tésztáidat. A gépen 9 különböző tészta vastagságot állíthatsz be, hogy szinte bármelyik kedvenc tésztádat elkészíthesd vele.
A házi tészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari száraztészta. További előnye, hogy garantáltan nem kerül bele káros anyag, tartósítószer, és az ára is kedvezőbb.
A piacokon ma is kapni pl. házi levestésztát, amelyet általában idősebb asszonyok készítenek otthon. A klasszikus nyújtás gyúródeszkán nyújtófával kör alakra történt, így minden irányban nyúlt a tészta. Ez a módszer azonban idő- és munkaigényes volt. Ezzel, a tésztakészítő-géppel, mindez nem nagy munka, a tészta pillanatok alatt kinyújtható.
Akár a hazai, akár az olasz tésztákat részesíted előnyben, ez a gép minden esetben remek társad lesz ezek elkészítésében!
Főbb jellemzők:
Hajtás: Mechanikus
Cserélhető fogantyú
9. pozíció  vastagsága 
Az alapanyag, görgők, vágó: magas krómacél
Spagetti szélessége: 1, 0 mm
Fettuccine szélesség: 6. 0 mm
henger szélesség : 140 mm
vastagság: 0, 5-2, 5 mm
Méretek:
magasság 160 mm
szélesség 200 mm
hossz 210 mm


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 19:56 .