2021. október 26., kedd

Napoleon Boulevard - Mennyből Az Angyal - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Borító: VG+
Lemez: VG+
Posta minimum 1500 Ft feletti vásárlás esetén megoldható és csak a feltüntetett módokon. Utánvétel és levélként nem postázok semmit! Ez alatt kizárólag csak személyes átadást tudok felajánlani. Kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben!
Postázási lehetőségek: Foxpost (csak automatába), MPL csomag automata, MPL csomag házhoz, MPL postán maradó csomag! MPL esetében mindig a mindenkori postai árak érvényesek! Különböző vaterás kedvezmények nem élnek, kérem ezt tiszteletben tartani! A kiírt árak tájokoztató jellegűek, ha a posta emel nyilván én is csak az emelt áron tudok csak csomagot küldeni!
A minősítés a nemzetközi kereskedelmi szabvány alapján történik:
M (Mint – „ újszerű, kifogástalan” ) Teljesen kifogástalan állapotú (le nem játszott) lemez.
NM (Near mint – „ szinte újszerű” ) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás teljesen sercegésmentes.
EX/VG+ (Excellent – „ kiváló” ) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.
VG (Very good – „ nagyon jó” ) Keveset használt lemez, felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés előfordulhat. A borítón fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve lemez-okozta kisebb mértékű körkopás is lehetséges.
G (Good – „ jó” ) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, de a lemez végigjátszható. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig szakadás található.
F (Fair – „ tűrhető” ) Rossz állapotú lemez, erős sercegés, a tű néhol ugrik. A borító szakadt, foltos vagy gyűrött.
P (Poor – „ gyenge” ) Lejátszhatatlan, mélyen karcos vagy hullámos lemez, a borító erősen sérült vagy hiányos


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-26 13:24 .