2021. május 28., péntek

Low Fat Grill - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Kezdje az évet ínycsiklandó, egészségesebb, kalóriaszegény grillspecialitásokkal! Felejtse el a zsírban tocsogó húsokat, és a körülményes grillezéseket!
Ha Ön is szeretne gyorsan, egészségesebb, kalóriaszegényebb ételeket készíteni, akkor a Livington Low Fat Grill kompakt kontaktgrill a legjobb választás!
Titán-Réz-Kerámia felület
Süssön húst, vagy akár halat, sőt, szinte bármit zsiradék nélkül, kalóriaszegényen. Készítsen rekordidő alatt isteni bundáskenyeret, vagy hamburgert! A bámulatos Titán-Réz-Kerámia felületnek köszönhetően semmi nem ég le és nem ragad oda, még a lazac is könnyedén csúszkál a grillen.
Mi a Livington Low Fat Grill titka?
A titok a dupla fűtőelemben rejlik, így egyszerre alulról és felülről is mindent átsüt, ezért az ételt nem szükséges megfordítani. A tisztítása pedig gyerekjáték, egyszerűen törölje át és kész!
Kivehető csepegtető tálca
A felesleges zsiradék a kivehető csepegtető tálcába csorog, nem keveredik az ételhez, ami így sokkal kevesebb kalóriát tartalmaz. A Livington Low Fat Grillel elképesztő gyorsasággal készíthet húsokat, zöldségeket, szendvicseket.
A csomag tartalma:
1x Livington Low Fat Grill
1x csepegtető tálca
Technikai adatok:
220-240V, 50/60Hz,
Teljesítmény: 900 Watt
kábel hossza 1, 2 m
méretei: 24 cm x 10 cm X 29 cm
súlya: 1, 8 kg
PTA/PFOA/PFOS mentes
Ti-Cerama bevonat


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 21:15 .