2020. december 26., szombat

Swarovski kristály fülbevaló 925 Sterling ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 290 Ft


Swarovski kristály fülbevaló 925 sterling ezüst fülbevalóakasztóval
Szín:  Crystal Silver Shade (SO28) Selyemfényű csillogás
Fülbevaló hossza akasztóval együtt: 25 mm
Swarovski kristály hossza: 10 mm, szélessége: 8 mm
Vigyél egy kis csillogást a hétköznapokba. A Swarovki ékszerek mindig egy kis luxust ugyanakkor kifinomult ízlést kölcsönöznek viselőjének. Elegáns és ízléses megjelenésnek köszönhetően megunhatatlan darabok, ezért érdemes a nemesfémmel (valódi ezüsttel vagy arannyal készült) változatokat választani. Örök darabok, örök kedvencek és mindig divatos ékszerek hétköznapokon, vagy ünnepi alkalmakkor is kitűnő választás lehet.
Az ezüst alapanyagok és a Swarovski kristály valódiságára garanciát vállalok.
A Swarovski kristályok egy speciális lézer technikával vágott különleges minőségű ólomkristályok.
Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a Swarovski kristály színjátszó ragyogását.
A Sterling (törvényes finomságú, teljes értékű, valódi) ezüst 92, 5%-ban tartalmaz ezüstöt, és 7, 5%-ban valamilyen más fémet, rendszerint rezet. A Sterling ezüst húzószilárdsága majdnem kétszerese, keménysége több mint kétszerese a tiszta ezüstnek.
Ezüst ékszer tárolása és tisztítása:
Az ezüst ékszereket célszerű zárt ékszerdobozban tárolni, így megakadályozható, vagy jelentősen lassítható az oxidáció (sötét elszineződés).   Ha nem viseled ezüstékszereidet, akkor lehetőség szerint tárold légmentesen, mert ez a módszer segít megőrizni ékszereid kiválló állapotát.
Tíszítás puha kendővel célszerű végezni, hogy ne karcolja az ékszer felületét.


Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 21:10 .