2020. december 25., péntek

HP 15s-fq1091nq - ÚJ 15,6" FullHD notebook - Core i7, 16GB, 256SSD, Win10 - Jelenlegi ára: 264 900 Ft

Vékony, megbízható laptop nagyméretű képernyővel
A hosszú akkumulátor-üzemidő, valamint a karcsú, könnyen hordozható, hajszálvékony keretes kialakítás megkönnyíti a folyamatos kapcsolattartást. Bárhol hatékonyan dolgozhat vagy kikapcsolódhat a HP 39, 6 cm-es (15, 6 hüvelykes) képátlójú laptoppal, amely megbízható teljesítményt és nagyméretű képernyőt biztosít, így egész nap streamelhet, böngészhet, és gyorsan elvégezheti feladatait.
Könnyű hordozhatóság. Teljesebb vizuális élmény.
A karcsú és könnyű kialakításnak, a 6, 5 mm-es, hajszálvékony keretes kijelzőnek, valamint a 81%-kal nagyobb képernyő– test aránynak köszönhetően teljesebb vizuális élményben lehet része, és hatékonyabban dolgozhat, bárhol is járjon.
Megbízható teljesítmény mindennap.
Ez a számítógép a legsűrűbb napokon is tartja Önnel a lépést, továbbá egy Intel® processzort és megbízható flash-alapú tárolást biztosít kiváló áron.
Használatra kész és hatékony. Egész nap.
A hosszú akkumulátor-üzemidőnek és a gyorstöltési technológiának köszönhetően ezzel a laptoppal egész nap dolgozhat, kikapcsolódhat, és elérhető maradhat. A multi-touch támogatással rendelkező, beépített precíziós érintőtábla felgyorsítja a navigációt, és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.
Paraméterek:
- Intel Core i7-1065G7 négymagos CPU (4x 1, 3 / 3, 9 GHz, 8MB cache)
- 16GB DDR4 RAM
- 256GB SSD
- Intel UHD Graphics VGA
- 10 óra 15 perc max. akkumulátoros üzemidő
- magyar billentyűzet
Ezüst színvilágban. Nagyon jól néz ki, élőben sokkal szebb, mint a képeken.
- 15, 6" FullHD (1920x1080) LED kijelző reflexiómentes matt felülettel
- HP TrueVision HD webkamera
- memóriakártya-olvasó
- sztereo hangrendszer
- wifi, bluetooth, HDMI, 2xUSB 3. 1, 1xUSB Type-C
- 1, 69 kg súly
- 35, 85 x 24, 2 x 1, 79 cm méretek
- numerikus billentyűzet
- Eredeti Windows 10 64 bit HUN operációs rendszer
ÚJ gép, 1 év magyarországi gyári HP garancia, áfás számla.
A HP HIVATALOS Remarketed (RENEW) programjában - megmaradt AKCIÓS árukészletből/visszáruból/téves rendelésből, stb. – újraértékesített ÚJ TERMÉK. Dobozos, fóliás, originál tartozékokkal, gyártói garanciával, névre szóló ÁFÁS számlával, hivatalosan forgalmazva.
A gép a vásárláskor megtekinthető, kipróbálható.
Átvehető személyesen, vagy futárszolgálattal házhoz szállítva.
Névre szóló áfás számlát adok, amivel a vásárlás napjától érvényes a garancia. Probléma esetén tudok segíteni a HP szerviz garanciális és garancián túli ügyintézésében is.
Az ASUS, HP és Lenovo teljes notebook kínálatát forgalmazom a listaártól jóval olcsóbban, a Magyarországon nem kaphatókat is! Ha más típus, olcsóbb, drágább notebook érdekel, vagy csak más konfigurációt szeretnél, kérlek nézd meg a teljes kínálatomat, vagy írj üzenetet.

Jelenlegi ára: 264 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 06:34 .