2020. november 29., vasárnap

Csaroit fúrt golyó, ásványgyöngy 6 mm-es - Az átalakulás köve - Jelenlegi ára: 175 Ft


6 mm-es csaroit
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.
Csaroit
Jellegzetességei: A csaroit az átalakulás köve. Lélekkő, amely legyőzi a félelmet. Serkenti a belső látást és a spirituális előrelátást, segít megbirkózni a spirituális szinten bekövetkező óriási változással. Ezt megkönnyítve szintetizálja a szív- és a koronacsakrát, tisztítja az aurát, fokozza a feltétel nélküli szeretetet. Támogatja a rezgések megváltozását, és a magasabb rendű valóságokhoz kapcsolódik. Ugyanakkor mélyreható fizikai-érzelmi gyógyulást idéz elő. Hozzájárul ahhoz, hogy a jelen pillanatot tökéletesnek fogadjuk el.
Pszichológiailag: a csaroit egyesíti a „ negatív tulajdonságokat”, megkönnyíti meg mások elfogadását. Felszabadítja a mélyen gyökerező félelmeket, és különösen hasznos az ellenállás leküzdéséhez, valamint a dolgok távlatokban történő szemléléséhez. Belső hajtóerővel, energiával és spontaneitással ruház fel, viszont csökkenti a stresszt és az aggódást; kiegyensúlyozottá tesz. Használhatjuk a kényszerképzet és a megszállottság megszüntetésére. A koronacsakra egyensúlyának megteremtésével segít az elidegenedés és a bukás érzésének legyőzésében.
Mentálisan: serkenti a felfogó- és az elemzőképességet, és ezt a gyors döntéshozatalnál hasznosítja.
Spirituálisan: a csaroit a spirituális ént a mindennapok valóságába földeli. Támogatja az emberbaráti cselekedeteket. Megnyitja és egyensúlyba hozza a koronacsakrát. Jó meglátásokat sugall az előző életekről, és útmutatást nyújt ahhoz, hogy – egyéni  és kollektív szinten - miként tehetünk eleget a karmánknak.
Gyógyhatása: A csaroit a negatív energiát gyógyítóvá alakítja át, a rendellenességet pedig jólétté változtatja át. A kimerült testet újra energiával tölti fel. meggyógyítja és kiegyenlíti a kettősségeket, szabályozza a vérnyomást. Jótékonyan hat a szemre, a szívre, a májra és a hasnyálmirigyre. Visszafordítja az alkohol okozta májkárosodást, valamint enyhíti a görcsöket, a fájásokat és a fájdalmakat. A csaroit hatására mélyen és gyermeki békességben alszunk, intenzíven álmodunk, búcsút inthetünk az álmatlanságnak. Hasznos olyan esetekben, amikor a vegetatív idegrendszer hibás működése károsan hat a szívre. Kedvezően befolyásolja az autizmust és a rögeszmés depressziót.
Alkalmazása: A bőrrel érintkezve tegyük a szív fölé vagy a megfelelő testrészre! Nagyon hatékony a csaroitból készült kristályrács. Az elixír tisztító a fizikai test számára, csillapítja az érzelmi nyugtalanságot.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 175 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 01:16 .