2020. június 23., kedd

Új! GLAM GLOW Superserum - Arcszérum 30 ml - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

https: //www. douglasshop. hu/p/glamglow-superserum-064585? fs=1745149432
LEÍRÁS
Hat savból álló kombinációja segíti a sejtmegújulást, csökkentve a bőröregedés jeleit. Az erőteljes aktív szén tisztítja a pórusokat, míg a hialuronsav feltölti az apró szarkalábakat.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Használd reggel és este a hidratáló felvitele előtt a megtisztított arcbőrön és a nyakon.
Bontatlan, originál csomagolásban.
Származás: magyarországi Douglas Parfüméria
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbi feltételeket!
Minden meghirdetett termékem a kategóriájának megfelelő állapotú. Új, címkés vagy az újjal garantáltan egyenértékű állapot esetén szívesebben használok katalógusképeket (nem bontom meg a csomagolást), de kérésre megteszem.
Használt cikkek esetében mindig készül kép magáról az áruról is. Törekszem arra, hogy minden sérülést kiemeljek a képeken és a leírásban, de a legjobb szándék ellenére is elkerülheti a figyelmemet egy-egy kisebb hiba.
Magánszemélyként hirdetem a feleslegessé vált, soha nem hordott, kinőtt, megunt... holmikat, így mindenből kizárólag a meghirdetett mennyiség, szín, méret áll rendelkezésemre.
Jellemzően hetente egyszer postázok (péntek/szombat/hétfő), de magánszemélyként, lehet olyan elfoglaltságom, ami miatt ez elhúzódik
(szabadság, betegség, túlóra... ). Amennyiben a leütött terméknek adott határidőre meg kell érkeznie, kérem, még a leütés előtt jelezze.
Csomagolási költséget nem számítok fel, a csomagolás értéke 50-1200Ft között változik. Mindent igyekszem a lehetőségekhez és a termék tulajdonságaihoz igazodva gondosan csomagolni (talpas vagy buborékos boríték, doboz... ), mindezek ellenére a postázás során sérülhet
a csomag. Erre sajnos nincs kihatásom.
Mérni nincs mindig időm, kérésre szívesen megteszem. Email-ekre munkaidőn kívül tudok válaszolni.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-24 03:22 .