2020. június 25., csütörtök

Marks & Spencer alkálikék valódi bőr, sportosan elegáns táska - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Marks & Spencer alkálikékvalódi bőr, sportosan elegáns táska
A termék luxuskategóriát képvisel. Minőségéért a márkanév a garancia.
Jó minőségű valódi bőrből készült, sportosan elegáns táska. Szépségét az enyhén fényezett alkálikék színének, s a sportos fazon kellemes harmóniájának köszönheti. Alkálikék... parakék... kellemes sötétkék egy csepp szürkével... tintapor egy csepp grafittal. A táskán levő fém díszítőelemek antikolt réz színűek. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik, ha táskájuk jól áttekinthető, tagolt, mindennek pontos helye van, nem borul össze benne semmi. Ez a táska ilyen...
Keveset használt, feltűnően szép darab.
Nem kicsi és nem nagy, épp az a leginkább szerethető méret, mely mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Különleges színe és fazonja miatt akár alkalmi táskaként is használhatjuk. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire szükség lehet: iratok, kulcs, telefon stb. Három részből álló belsejének a középső, főrészében egy nagyobb cipzáros, s két kisebb nyitott zseb került kialakításra (az egyik telefontartó). Kívül, a táska elején két kisebb méretű, mágnespatentos, fölötte pedig egy cipzáros zseb kapott helyet.
A bélése hibátlan, tintakék erős, vászonszerű textil. A táska középső főrésze cipzárral, a két szélső mágnespatenttal záródik.
Szélessége:          30 cm.
Magassága:         27 cm (középen); 30 cm (a két szélén).
Mélysége:           12 cm.
Fülhosszúság:      55 cm (vállon is kényelmesen hordható).


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-26 03:28 .