2019. október 24., csütörtök

A család kicsi kincse (2006, Blu-ray) ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

A család kicsi kincse (2006)
BLU-RAY
Külföldi kiadás - Magyar szinkront és magyar feliratot is tartalmaz
Állapot:  Új, bontatlan
hang: magyar, angol
felirat: magyar, angol
Átvehető: rendelésre, kb. 7 munkanap a beérkezés
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
Íme egy átlag amerikai család: a Hooverék. A családfő, Richard Hoover reménytelenül optimista, de a sikerhez vezető 9 lépésből álló utat bemutató programját mégsem tudja pénzzé tenni. Kedves neje, Sheryl örök aggódó, most épp bátyja állapota miatt nyugtalankodik. Ugyanis Frank, az öngyilkosságra igencsak hajlamos meleg férfi épp most került ki a kórházból egy fájó szakítást követően.
Sheryl és Frank apja, az idősek otthonából kábítószer-használat miatt kirúgott, trágár vénember ugyancsak a családi házban lakik. Ne feledkezzünk meg az ifjabb Hooverékről sem, akiknek fura álmaik vannak. A hétéves Olive szépségkirálynő akar lenni, míg bátyja, Dwayne, a Nietzsche-olvasó lázadó kamasz önkéntes némaságra ítélte magát, egészen addig, amíg fel nem veszik az Air Force Akadémiára. Persze ezek a vágyak irreálisak - miért pont a Hooverékkel történne csoda?
Aztán megcsörren a telefon, és kiderül, hogy a kis Olive-ot beválogatták a Little Miss Sunshine nevű gyerek-szépségverseny döntőjébe. Csak hogy mindehhez Kaliforniába kell utazni. Nincs mit tenni, az egymást csak nehezen kiálló családtagoknak félre kell tenni minden múltbéli vagy jelenlegi sérelmet, mert különben nagyon is hosszú lesz az út a VW-minibusszal Kaliforniába. És naná, hogy hosszú lesz!
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-14 18:45 .