2019. október 30., szerda

Eladó egy szekrénysor és egy egyedi TV állvány - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Eladó egy használt szobabútor. Mahagóni színű. Mivel használt így nem hibátlan. Van két fiók része aminél a sínben lévő görgőt cserélni kell. Műanyag karikán mozog a fiók és abból kettő eltört. Működik a fiók csak nehezen. Az akasztós szekrénynél a díszléc eltört így ragasztva lett. A lenyíló ajtónál a rúd ami meggátolja az ajtó teljes lenyílását eltört. A hibákat mind fényképeztem.  
4 tagból áll. Egyenként 90 cm szélesek. Egyben 3, 60 a teljes szélesség. Magasság 1, 98 m. Mélység 50 cm az akasztós+polcos,   két alul pakolósrésznek és a fiókosnak . A többi mélysége 30 cm.  
A szekrénysor áll egy 
1. akasztós+felül 1polcos ajtós 
2. egy felül polcos+nyitott rész+lefelé nyíló ajtós+nyitott polcos+alul pakolós,  
3. vitrines amin van 2 oldalra nyíló kis ajtó és polcos belül+nyitott polcos+két fiók alul
4. felül 3 polcos pakolós+középen nyitott polcos+egy pakolós részből.
Mutatós darab még most is csak én nem tudom hová rakni. Gyerek szobába nem igazán illik ezért válnék meg tőle. Rendkívül jól és sokat lehet pakolni bele.
A tv állvány mahagóni színű ami teljesen megegyezik a szekrénysor színével. Egyedileg gyártott. Használt de nagyon jó állapotú. Van benne 2 fiók amik tökéletesen működnek. 2 üveges ajtó amik se megrepedve se eltörve. 2 oldalt pakolós rész. Nekem hangfal volt rajta. Tökéletesen elfért. Belül meg polcos rész hifinek, dvdnek vagy bárminek. 4 gurulós kereke van így könnyű az elmozdítása.  
Méretei: 104 cm magas a földtől, 110 cm széles, 48 cm a két oldalán és 56 cm a közepénél mivel ívelt dizájnnal van ellátva.
Az ár kettőre együtt vonatkozik. Szállításban segíteni nem tudok.

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-10 15:26 .