2016. január 30., szombat

Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM Objektív Canon-ra - Jelenlegi ára: 99 990 Ft

Hibátlan állapotú Sigma objektív Canon bajonettel.
Kenko védőszűrővel.
Bemutatás
A Sigma 30mm-es EX DC optikáját kifejezetten az APS-C szenzoros digitális tükörreflexesekhez fejlesztette, hogy egy olyan, nagy fényerejű fix objektívünk lehessen, mint a filmes fotósok esetén az 50/1, 4-es.
A gyújtótávolság tehát fix 30mm, amely Canonnál 48 mm-es kisfilmes objektív látószögét fogja eredményezni. A fényerő kiváló: f/1, 4, amely remek mélységű képek készítését is magában hordozza.
A lencsesorban hátul egy öntött aszférikus tagot, előtte egy extra alacsony szórásút (ELD), az első csoportban pedig egy szuper alacsony szórásút (SLD) helyeztek el a lehető legtökéletesebb rajz elérése érdekében.
Az élességállítást ultrahangos HSM motor végzi. A HSM motorral végzett automatikus élességállítás igen halk, sebessége jó, de a végállásoknál (közelpont és végtel! en pont) kissé belassul.
Az optika nem belső élességállítású, a tubus rövidsége miatt itt a frontlencse néhány mm-t mozdul előre/hátra élességállítás közben, de nem fordul el.
Az optika frontlencséje elé 62 mm-es szűrők tekerhetők fel. A gyárilag mellékelt napellenző kör formájú és bajonettes megoldással rögzíthető a tubusra.
Az objektívre távolságskálát is helyeztek, amelynél egy kis ablak mögött láthatjuk az aktuálisan beállított tárgytávolságot. Mélységélesség skála viszont nem került az optikára.


Jelenlegi ára: 99 990 Ft
Az aukció vége: 2016-02-19 22:19 . Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM Objektív Canon-ra - Jelenlegi ára: 99 990 Ft