2016. január 28., csütörtök

Krups joghurt gép, joghurtkészítő gép eladó! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képeken látható Krups joghurtkészítő gép, joghurtgép.
Hibátlanul működik!
Előnye, hogy a legegészségesebb joghurtot ehetjük úgy, hogy este pár perc alatt összekészítjük, bekapcsoljuk és reggelre kész a boltival  nem összehasonlítható, hihetetlenül krémes nagyon lágy mégis testes egészséges joghurt, amit akár salátára, húsokra öntetként vagy gyümölccsel, lekvárral keverve reggelire vagy tízóraira is kitűnő. A család el lesz ragadtatva tőle.
 
kapacitás: 1000 g
6 üvegedény 
24W
 
Tej kell hozzá, valamint a legelső alkalommal mikor odakészíted kell hozzá egy pohár joghurt/ kefir. A joghurtot szétosztod a poharakba majd feltöltöd őket tejjel és beteszed őket a gépbe. Én úgy 10-12 órára benne szoktam hagyni, mert a család úgy szereti, ha jó kemény, nem annyira folyós a joghurt. De ha folyékonyabbat szeretnél, akkor kevesebb idő is el! ég. A következő alkalmakkor már nem kell külön joghurtot venni, hanem meghagyod az utolsó pohárral és azt osztod szét az üvegekben. Bármilyen joghurtot/kefirt tehetsz bele, én natur aktiviát szoktam használni. Mi nagyon szeretjük főleg nyáron mikor mindenféle gyümölcsöt szoktunk még bele rakni. 2, 8-as tejet (nem tartósat) szoktam használni, nekem ez vált be.
 
Miért együnk joghurtot?
A joghurt legnagyobb hatását bélrendszerünkre fejti ki.  
A jól működő, egészséges bélrendszer elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy immunrendszerünk megfelelően erős legyen. A helytelen táplálkozás (rostszegény), a gyógyszerfogyasztás (antibiotikumok, kemoterápia, sugárterápia is) károsíthatják a bélflórát. Bizonyos gombák és idegen baktériumok elszaporodhatnak a gyomorban, s anyagcseretermékeikkel terhelik immunrendszerünket és a májat. Ezen kívül a tápanyag felszívódás sem tud zavar! talanul folyni, s így a szervezet jó működéséhez nélk�! �lözhetetlen vitaminok és ásványi anyagok sem tudnak felszívódni.
Francia orvosok vizsgálták egészséges nők és emlődaganatos nők étkezési szokásait, s azt találták, hogy a több joghurtot fogyasztók között kisebb volt az esély a betegség kialakulására.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2016-02-18 08:38 . Krups joghurt gép, joghurtkészítő gép eladó! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft