2015. december 28., hétfő

Dizájnos, feltűnő bizsuk exkluzív bizsucsomag - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Ha Vatera Biztonságos Csomagpontra kéri a terméket: 500 forint a szállítási díj, de fontos hogy ezért el kell menni egy foxpost terminálhoz (általában nagyvárosok plázáiban található), így előbb kérem tájékozódjanak, hogy az ön közelükben van-e ilyen lehetőség!!! Amennyiben megfelel ez a szállítás, úgy kérek választani egy terminált és egy telefonszám kíséretében (amire a nyitó kód menjen) ezt elküdeni nekem a megrendelőben!
Ha ajánlott levélként kéri a vevő a terméket: A vaterától kapott vásárlási értesítőben megjelölt névre, címre küldöm a csomagot, ha bármi eltérés van az adatokban kérem még utalás előtt jelezni!
Ha postapontra, postán maradó csomagként kéri a vevő a terméket:   A vásárló dolga kikeresni a hozzá legközelebb eső postapont szolgáltatással rendelkező postát és elküldeni emailben a posta pontos nevét, számát! Ill a személyes adatai: név, tel! efonszám, cím. A termék feladásának napján írok értesítést a vevőnek, aki másnaptól kezdve 5 napig tudja átvenni a csomagot a megjelölt postán.
A vásárlás előtt kérek mindenkit, hogy a következőket olvassa el és az egymás iránti tisztelet megőrzésének  érdekében tartsa be:
Legyen kedves minden vevő vásárlás után megkeresni e-mailben! Nem mindig tudok azonnal válaszolni, de általában 2-5 munkanapon belül ez megtörténik, ebben elküldöm a bankszámlaszámot .  Innentől a vevőnek maximum 10 nap áll  rendelkezésére az utalásra!   Az utalás beérkezésétől számított 3. munkanapon belül vállalom a csomag feladását! Ha a vásárlástól számított 14 napig  nem  jön  kapcsolatfelvevő e-mail/ utalás, úgy a terméket újra meghirdetem és a valóságnak megfelelően adom az értékelést a vevőre!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-01-18 10:45 . Dizájnos, feltűnő bizsuk exkluzív bizsucsomag - Jelenlegi ára: 2 000 Ft