2015. december 30., szerda

36-os vagány hosszú szárú cipő bth.: kb.23cm - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a fotkon látható keveset használt, magas szárú, nagyon vagány cipő. Külső talphossz: 24, 5cm, belső talphossz: 23cm
Válogass össze magadnak többet a meghirdetett termékeimből és megegyezünk az árban!   Posta: ajánlott levélként mérnem kell és utána tudok árat mondani, Vatera futárral MPL csomagautomatába 590ft, postán maradó csomagként 2kg-ig 790ft, 5kg-ig 950ft, 20kg-ig 1380ft a postaköltség!
KÉRLEK OLVASD VÉGIG ÉS CSAK AKKOR VÁSÁROLJ, HA MEGFELELNEK NEKED A LENTI INFORMÁCIÓK!!!!
Postázom is! Erről leütés előtt kérdezz!!! 2013. 07. 01. -től változott a posta levélküldési szabályzata. Így, ha a levél mérete, formája vagy vastagsága (meghaladja a 2cm-t) miatt nem férbe a levélszekrénybe, postaládába, akkor csak ajánlottan lehet feladni.
Személyes átvétel: csak a lakcímemen (Bp. XXI. ker/Csepel-tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkolási lehet�! �ség is van bőven), mivel két csepp gyerekem van nem tudok velük messzire kimozdulni.
Ha nem tudsz azonnal fizetni: nem gond, de erről tájékoztass leütés előtt és beszéljük meg, ne nekem kelljen kérdezgetni, hogy mikor óhajtasz utalni vagy tudsz eljönni érte. Leütés után a lehető legrövidebb időn belül vedd fel velem a kapcsolatot mailben (vagy telefonon) és kérlek mindenképpen írd meg, hogy ki vagy és mit vettél, mert, ha csak annyit írsz, hogy "postán" abból nem jövök rá. Valamint a mailben a "tárgy" részhez írd be a megvett termék nevét, hogy be tudjalak azonosítani.
Nézz körül nálam, hátha találsz valamit magadnak, ismerősödnek, hozzátartozódnak, névnapra, szülinapta, karácsonyra, postaköltséget is spórolhatsz!
Leütés után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, ez nem jelenti azt, hogy azonnal fizetned kell, csak azt kérem, hogy kezd el velem kommunikálni (aká! r telefonon is elérsz) mert, ha napokig nem jelentkezel és ! én hiába küldözgetem neked a kapcsolatfelvételhez a leveleket, akkor úgy fogom értelmezni, hogy nem kéred a terméket és negatív értékelés mellett újra hírdetem!!! (Az eladott termékek árából 2 kisfiamnak vásárolok ruhákat, cipőket, játékokat, így nem tudok hosszasan arra várni, hogy jelentkezz! )
Nem vásárolok vissza semmit!!! Leütés előtt inkább kérdezz: színe, méretei, anyaga, állapota, postázás ára, szállítás, fizetés, stb. Bármi, ami a termékkel kapcsolatban érdekel! Személyes átvételről és postázásról infót a "szállítási feltételek" menűpontban olvashatsz!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-01-20 17:18 . 36-os vagány hosszú szárú cipő bth.: kb.23cm - Jelenlegi ára: 2 000 Ft