2022. november 15., kedd

Piros Szalmarózsa (helichrysum bracteatum red) magok!20db mag - Jelenlegi ára: 350 Ft

Piros Szalmarózsa (helichrysum bracteatum red) magok! 20db mag
Az aukció tárgya 20db mag!
Kapható fehérbe, narancssárgába, színkeverékbe a termékeink között megtalálja!
Általában 20-80 centiméter magas, de néha 3 méteres bokorrá is kinőheti magát.
Ez az egyik legszebb és legismertebb száraz virág, bár frissen is nagyon mutatós, akár ládában, akár cserépben a balkonon, de virágágyásba ültetve is.
Az egynyári növények általában harminc-hatvan centiméter magasak, a nyár közepétől hozzák virágaikat és egészen őszig gazdagon virágoznak. Illata a virágoknak nincs.
Napfény igényes, sok napfényre van szükségük, annál is inkább mert árnyékban kevés virágot hoznak. Nálunk a klíma megfelelő a száraz virág nevelésére.
A kertben csak a hosszabb száraz, csapadékhiányos időszakban kell öntözni. A balkonon nevelt növényeket azonban trágyázzuk sűrűbben, és igény szerint öntözzük.
A növénynek egyébként nincsenek különösebb igényei, minden tápanyagban gazdag földben megél.
Visszavágni nem szükséges, szaporítása minden évben magról történik.
Nagyon fontos a virág szárításánál, hogy a szedése megfelelő időben történjen. Legmegfelelőbb akkor szedni, amikor már bimbós a növény, de a virágok még nem nyíltak ki.
A virágnyitás pillanatában levágott virágoknak a legszebb a formájuk, legszebb a színük és mindkettő megmarad a szárítás után is.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2022-11-16 01:02 .