2021. november 30., kedd

CLEAN Clean Air - eau de toilette unisex 60 ml - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Kérem, hogy vásárlás előtt tekintse meg a vásárlási és szállítási feltételeket tartalmazó oldalam:  https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=48061&am=48061. Köszönöm.
Eredeti dobozában 2x2fújás hiányzik belőle.
https: //www. notino. hu/clean/clean-air-eau-de-toilette-unisex/
A Clean Air uniszex Eau de Toilette olyan tiszta, univerzális parfüm, mely bármilyen alkalomra önmagában, illetve más illat kiegészítéseként is viselhető. Könnyedén hangsúlyozza viselője egyedülállóságát, jó kedvre deríti, és segít abban, hogy minden napot teljességgel éljen meg.
virágos-fás illat
erős egyéniségű, lezser férfiaknak és nőknek
mindennapi viseletre ideális
Az illat összetétele
Az illat nyitánya a savanyú citrom és az olasz bergamott zamatos eszenciáival, valamint a Cassis feketeribizli likőr jegyeivel frissíti fel. A fejillat lecsengése után a kompozíció a trópusi kókusszal kiegészített, elegáns fréziának és rózsának köszönhető édesebb és simább síkra vált. Alapillatában mindezt édes tonkababbal és pézsmával vonja be, ám a Clean Air illata az örömteli napraforgónak és a tiszta, nyári levegő akkordjainak köszönhetően még itt is megőrzi könnyedségét és üdeségét.
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
olasz bergamott, citrom, feketeribiszke
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, frézia, kókusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, tonkabab, napraforgó, levegő tónusai
Az illat fajtájavirágos, fás


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-01 01:51 .