2021. augusztus 30., hétfő

Olympus MJU1050 SW - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Olympus MJU 1050 SW digitális fényképezőgép
A nagy pontosságú 3x-os optikai zoommal (38-114 mm*) bármilyen felvétel rögzíthető a nagyszerű tájképektől a lenyűgöző portréfotókig, nehéz körülmények között is
Fotózás nehéz, nedves és hideg helyen - 1, 5 méterig** ütésálló, 3 méterig vízálló*** és -10° C-ig fagyálló
Az érintésvezérléses menü kesztyű viselése esetén is kényelmesen kezelhető
A továbbfejlesztett Arcfelismerő Technológia akár 16 személy arcának felismerésére, élességének és expozíciójának tökéletes beállítására alkalmas. Az Árnyékkompenzáló technológiával kombinálva a kép egyéb területein is javítja az expozíciót
A 6, 9 cm/2, 7" átmérőjű HyperCrystal II LCD kijelző ragyogó napsütésben is jól látható és extrém szögekből is kitűnő az előnézet (230000 képpont)
10, 1 megapixel poszterméretű nyomtatáshoz
Digitális képstabilizáció (max. ISO 1600) az élesebb képekért
TruPic III képfeldolgozó a képek gyorsabb feldolgozásához és a jobb képminőséghez.
Őrizze meg emlékeit hanggal rögzített filmfelvételeken (30fps VGA felbontásban).
xD-Picture Card és microSD Card kompatibilis
Verhetetlen
A 10, 1 megapixeles µ 1050 SW fényképezőgéppel azt tehetünk, amit csak akarunk: eldobhatjuk, összevizezhetjük, vagy akár fagypont alatti hőmérsékleten használhatjuk. Az Olympus legellenállóbb kompakt sorozatának 1, 5 méterig** ütésálló, 3 méterig*** vízálló és -10° C-ig fagyálló tagja elegáns, új külső megjelenésével még elragadóbb, és bárhová elvihető. Az új fejlesztésű érintésvezérléses kezelőrendszer lehetővé teszi a gombnyomások helyettesítését egyetlen érintéssel: a beállítások és a felvételek ellenőrzése a µ 1050 SW extra nagyméretű, 6, 9 cm/2, 7” átmérőjű HyperCrystal II LCD kijelzőjén elvégezhető a burkolat megérintésével. A 3x-os optikai zoom (38-114 mm*) belső hajtogatott fényútjának jóvoltából mindig biztonságot nyújt - ami a fényképezőgép egyedülállóan kompakt konstrukciójának egyik kulcsa.
Technológiák tárháza
A µ 1050 SW lehetővé teszi, hogy a felhasználó nyugodtan koncentrálhasson a kiváló fotók készítésére. Mindig megbízhatóan éles képeket garantál a Digitális képstabilizáló, amely automatikusan beállítja az ISO érzékenységet az életlenség kompenzálásához alacsony zársebességek mellett. Mindemellett az integrált Továbbfejlesztett arcfelismerés érzékeli a fotóalanyokat (max. 16 arcot), míg az Árnyékkompenzáló technológia érzékeli a kép árnyékos részeit, valamint optimalizálja az expozíciót és az élességet - így az eredmények közelebb állnak ahhoz, amit az emberi szem lát. Mi több, a különböző beállításokkal elérhető hatások - mint például az expozíció-kompenzáció - előnézetben megtekinthetőek a Beállítások előnézete funkció jóvoltából. A BrightCapture technológiának köszönhetően a képek mindig egyszerűen komponálhatóak meg és ellenőrizhetőek az LCD kijelzőn, akár gyenge fényviszonyok esetén is. A TruePic III képfeldolgozó processzor továbbfejlesztett zajcsökkentéssel, jelentősen gyorsabb képfeldolgozási sebességekkel és realisztikusabb színreprodukcióval háromszorosan javítja a képi eredményeket.
Minden egyéb
Mindenki számára létezik egy µ 1050 SW fényképezőgép. A delfinszürke, óceán kék és éjfekete színekben kapható, egyedülálló külső megjelenésű modell lehetővé teszi, hogy a felhasználó korábban sosem látott módon fejezhesse ki önmagát. A 39 nyelven elérhető menüt gyakorlatilag bárki a világon, anyanyelvén kezelheti. Mi több, a készülékhez mellékelt csatlakozófelületnek köszönhetően az emlékek xD-Picture Card memóriakártyán kívül microSD memóriakártyán is tárolhatóak.
*35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatott adatok
**A MIL szabványnak megfelelően (az Olympus vizsgálati feltételei mellett)
***Az IEC 529 IPX8 szabványának megfelelően
Előlapon a típusjelzés felett egy kb. 2 cm-s karc látható, mely a működést nem befolyásolja. (+1 aksi van hozzá, kevesebb üzemidővel a gyárninál)
Csere nem érdekel, köszönöm.
Minden kérdésre válaszolok.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-30 17:06 .