2021. április 24., szombat

Ecovacs Deebot D62 robotporszívó eladó - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Jól működő robotporszívó gyári csomagolásban, új akkumulátorral kihasználatlanság miatt eladó.
Gyári termékinformációk:
Az Ecovacs D62 robotporszívó univerzális alapmodel, Új ECOMOTION 2 technológiával van felszerelve, amely biztosítja a legoptimálisabb mozgást a szobában. Az előző modellekkel szemben a sarkokban lévő effektívebb takarítás érdekében 15 mm-el hosszabb oldalsó kefével van felszerelve. Miközben porszívózik, Ön elfoglalhatja magát kedvenc tevékenységeivel. 60 dB zajszintjének köszönhetően a porszívó nem fogja önt zavarni.
SZUPER VÉKONY DIZÁJN: A D62 robotporszívó csak 9, 6 cm magas, amelynek köszönhetően a nehezen elérhető helyeken is könnyedén takaríthat (ülőgarnitúra, ágy, bútorok alatt).
KÖNNYŰ VEZÉRLÉS: A porszívó 2 módban takarít: - Automatikus: A porszívó automatikusan kiválasztja és kiszámolja a mozgását, hogy tökéletesen ki tudja a szoba egész területét takarítani. - Intenzív: A porszívó intenzívebben, többször egymás után, különböző irányokban takarít a jobban szennyeződött helyeken.
MINDEN TÍPUSÚ PADLÓ TAKARÍTÁSÁT MEGOLDJA: A D62 Ecovacs robotporszívó minden padló típus takarítását megoldja. Ideális a hajó, vagy laminált padlóra, csempére, linoleumra, valamint az 1 cm-nél kisebb szőrű szőnyegekre. 1, 5 cm magasságig problémamentesen átmegy az akadályokon, mint például padló listákon, vagy padló és szőnyegek közötti magasság különbségeken.
TARTOZÉKOK: Minden csomagolás töltőállomást és a fő kefe tisztításához való tisztító horgot tartalmaz.

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 15:38 .