2020. szeptember 26., szombat

Jané Crosswalk R babakocsi - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

Hibátlan, gyönyörű állapotú, prémium babakocsi eladó.
A Jané Crosswalk egy igazi strapabíró, terepjáró babakocsi, amivel városban és vidéken is élmény lesz a kirándulás!
Babakocsi váz+sportfeltét:
A sport feltét 0-15 kg-ig, kb. 3 éves korig használható.
A Crosswalk a városi és vidéki kihívásokat egyaránt bírni fogja!  Modern jellemével, visszafogott színhasználatával és strapabíró vázrendszerével, illetve kerekeivel nehezebb terepen is éveken keresztül igénybe vehetjük.
 
Egy pillanat alatt összecsukható korszerű mechanizmusa révén. Kifinomult kinézete a városi sétáknál, a strapabíró egységei miatt pedig a vidéki kirándulások során lesz a kedvenc társa a családnak.
 
Könnyen irányítható,  nagyméretű PU kerekekkel rendelkezik, amik 10x ellenállóbbak a hagyományosnál.  Erősen barázdált, tehát a nehezebb terepen is problémamentesen,  rázkódás nélkül tolható. Első kerekei bolygosíthatóak.
 
Az extra rugózás még inkább könnyíti a babakocsi használatát. A tágas térrel rendelkező ülés egészen vízszintesig, több pozícióban dönthető. Anyaga légáteresztő és vízlepergető, hiszen a Jané minden évszakra gondolt a babakocsi megalkotásánál!
Ülésbetétje megfordítható, így variálhatod kedved szerint.
Háttámlája fokozatmentesen majdnem vízszintesig dönthető.
 
Lábtartója és tolókarja is állítható magasságú, a feltét mindkét irányba elhelyezhető. A kényelem a multifunkcionalitás mellett egyaránt a tetőfoka a babakocsinak, a babákat és a szülőket is előtérbe helyezve.


Jelenlegi ára: 69 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-26 22:43 .