2020. augusztus 27., csütörtök

Vita Nuova karkötő eladó! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

A karkötő 8 mm-es lila aventurin és fekete achát ásványgyöngyök felhasználásával készült strasszos köztesekkel díszítve.
A képen látható karkötő 18cm hosszú. A megrendelő csuklóméretéhez igazítva készítem el a karkötőt, megrendelésnél kérem jelezni a méretet. Az eltérő csuklóméretek miatt kismértékű eltérés várható, de csak a kövek számában.
Viselőjének segít túllépni érzelmi blokkjain, és igazi társa lehet az újrakezdésben, az új életfeladatainak megtalálásában.
A karkötő jótékony hatásai:
A lila aventurin megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ezáltal elalvásunkat. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásában, önbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében. Segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében. A kő viselőjének növeli a környezete iránti alkalmazkodóképességét, toleranciáját és segíti a konfliktusok egyszerűbb megoldását.
Alkalmazzák allergia, kiütések, ekcéma, pattanások kezelésénél. Egyszerűen érintsük meg vele a kezelni kívánt bőrfelületet. Bélproblémák esetén is hatásos segítség lehet; hasmenés és székrekedés is sikeresen kezelhető vele.
Segíti az igaz barátok megtalálását és azok megtartását.
Az achát lelki gyógyhatásai közül a legkiemelkedőbb a segítségnyújtása félelmeink leküzdéséhez. Ez a mutatós kő reményt és bátorságot ad, segít új életterveink megtalálásában és kialakításában. Talán mindannyian ismerünk olyan férfiakat, akikre túlzott agresszió a jellemző, illetve olyan nőket, akik túlzott gondoskodásukkal megfojtják a körülöttük lévőket. Az ilyen típusú emberek számára az achát a legmegfelelőbb kőtípus, mivel a segít harmonizálni a női / férfi energiákat (jin és jangot), amikor azok kibillennek a megfelelő egyensúlyukból.
Az achát bélrendszeri problémák fellépésekor kitűnő kiegészítő terápia lehet, szabályozza az emésztést, segíti a bélflóra helyreállítását. Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása révén ellenállóbbá tesz a fertőzésekkel szemben. Terhesség esetén, segít a hányinger leküzdésében és segíti a baba növekedését.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 15:54 .