2020. március 26., csütörtök

MINT AZ ÚJ!!! FÉLÁRON!!! Thule Snowpro sílécszállító síléctartó síléc snowboard szállító tartó - Jelenlegi ára: 16 500 F


Licit tárgya: Thule síléc-, snowboardszállító
Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! Új ára 99, 99 Euro volt!!! Itt van két link róla: KATT IDE! és KATT IDE!
Van egy Thule kereszttartóm, és egy Thule tetőboxom is eladó, a képeken ezek is láthatók.
Van még 3 db Thule zárható bicikliszállítóm (utolsó képen). Itt a linkje: KATT IDE!
Termék leírás:
A Thule SnowPro 3 pár síléc vagy 2 snowboard szállítására alkalmas a gépjármű tetején. Emellett magasított kialakításának köszönhetően a speciális igényeknek is megfelel.
Ez a Thule SnowPro autós síléctartó szerelhető a magas kötéssel rendelkező téli sporteszközökhöz, így a lefelé néző síkötések nem érhetnek az autó tetejéhez.
A Thule SnowPro síléc- és snowboardtartó zárható, így sem a síléceket, snowboardokat, sem pedig magát a tartót nem szerelhetik le illetéktelenek.
Ezt a Thule síléctartót fekete, erős műanyag borítás védi, emellett a diszkrét, íves vonalvezetésével autója méltó kiegészítője lehet. A síléceket erős gumi-lécek szorítják meg, így minden esetben biztonságos rögzítést biztosít sílécei, snowbordjai számára.
A Thule Snowpro síléctartó a Thule márkához és az általa garantált minőséghez megfelelő minőségű alapanyagból készül, ezért megfelel az időjárás minden viszontagságának. A legnagyobb hidegben is ugyanúgy működőképes marad, mint a legnagyobb melegben.
Kimagasló minőség és egyszerű használat jellemzi a Thule SnowPro autós síléctartó családot.  
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2020-03-26 15:32 .