2020. január 29., szerda

Colostrum Kapszula - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

COLOSTRUM KAPSZULA
EREDETI ÁRA :   15690. -
Évek óta szenvedsz az allergiától ?
Gyenge az immunrendszered?
Állandóan fáj a torkod?
Mindig elér valami betegség?
Mi a Colostrum?  
A kolosztrum a szarvasmarha előteje, amely a kisborjú szülését követő néhány napban termelődik. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. Az LR Colostrum termékcsalád hatását a kolosztrum garantálja. A kolosztrum az embernél és a szarvasmarháknál egyaránt megtalálható.
Mik a Colostrum hatóanyagai és hogyan hatnak?  
Minden édesanya tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az anyatej gyermeke számára. Egyetlen kémiai laboratórium sem képes az anyatejhez hasonló táplálék létrehozására, nem is beszélve a még értékesebb kolosztrumról. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban. A csecsemők alapvető immunvédettséggel jönnek a világra, míg a kérődző emlősállatok kicsinyei híján vannak ennek. A kolosztrumtej pótolja ezt, ez az újszülött borjú immunrendszerének alapja.  
A tehéntől származó kolosztrum biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, azonban negyvenszer nagyobb koncentrációban. A tehén az ellést követő 3 nap alatt közel 2 kg különféle immunglobulint termel. Ugyanezen immunanyagokból egy ember vérében csak néhány grammnyi kering. Kutatók azt is bizonyították, hogy ezek az elemek felszívódnak és hasznosulnak az emberi szervezetben is. Magas immunglobulin tartalma hatékonyan támogatja a szervezet immunrendszerét. A kolosztrumból készült termékekről elmondható, hogy a világon az egyetlen szájon át bevehető immunglobulin-tartalmú anyag, és az egyetlen, amellyel az immunrendszer számára hasznos fehérjéket (laktoferrin, interferon, interleukin, stb. ) szájon át a szervezetbe juttathatunk.  
Olyan vírusellenes antitesteket tartalmaz, amelyek megtámadják a virális kórokozókat. Vírusellenes hatóanyagok széles skálája található benne.  
A kolosztrum tartalmaz egy egészen különleges enzimet, a telomerázt, amelyet szakemberek az "örök élet enzimjének" is neveznek. Sejtosztódáskor védi a sejteket, meghosszabbítva ezzel élettartamukat. A kolosztrum az egyetlen ismert anyag, amely tartalmazza a telomeráz enzimet. Ez azonban egyedül a folyékony Colostrum termékben található meg.  
Tartalmaz továbbá vitaminokat, aminosavakat citokinek (interferonokat és interleukinokat), valamint növekedési faktorokat és nyomelemeket.
Hogyan adagoljuk a Colostrum termékeket?  
Colostrum Compact kapszula: napi 2x1 kapszula 
Colostrum Direct: 8 ml/nap
Csecsemőknek 6 hónapos kortól adható
Télvíz idején immunerősítésre egyhónapos kúrát javaslunk. Aki viszont könnyen megbetegszik, esetleg bármilyen jellegű súlyosabb vírusbetegségből lábadozik, annak érdemes hosszabb ideig szedni. Kúraszerűen a Colostrum Direct, míg rendszeresen a Colostrum Compact kapszula szedése ajánlott.  
Ez utóbbi elsősorban a felső légutak, a száj vagy a nyelőcső megbetegedései esetén javallott. A kíméletes, hőkezelést nem igénylő gyártási eljárásnak köszönhetően azonban az oldat (Colostrum Direct) további igen fontos anyagokat tartalmaz (pl. telomeráz és endorfin), amelyek a többi készítményben nem találhatók.
Mik a Colostrum termékek összetevői?  
A Colostrum Compact: 77% tehén előtejpor (zsírtalanított kolosztrum, amely kevesebb, mint 5% zsírt tartalmaz), zselatin, hordozók (zsírsavak magnézium sói); színezék (titándioxid), laktózt tartalmaz 
Colostrum Direct: 100% zsírtalanított, kazeinmentes tehén előtej (kolosztrum), laktózt tartalmaz

Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 22:10 .