2019. szeptember 30., hétfő

Agre Légkulcs Pneumatikus Ütvecsavarozó PROFI Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Agre légkulcs, ütvecsavarozó
Nem pörög fel üzemi fordulatra. Egy kicsi, 20 literes kompresszorral teszteltem, lehet, hogy nagyobb levegőmennyiség kell neki. A működésről mellékeltem videót a képek között. Nem nálam jött elő a hiba, nem én használtam. Szét nem szedtem, szervízben sem volt, a hibáját nem tudom pontosan, ezért garanciát nem vállalok. Burkolatán vannak használati nyomok, kisebb sérülések. A négyszög kihajtás végéről a dugófej rögzítő gyűrű valamint a gép elejéről a gumi borítás hiányzik. Ipari, prémium kategória, jól kiegyensúlyozott gép, nagy igénybevételű munkákhoz. Hozzáértőknek ajánlom megjavításra vagy alkatrésznek. Eredeti Agre, aki ismeri, annak nem kell bemutatni.
Négyszögkihajtás mérete: 1/2"
Levegő csatlakozó menete: 1/4" (gyorscsatlakozó van rajta)
Állítható nyomaték
Irányváltó
Így adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyeri az aukciót. Lejárati idő előtt nem zárok és licitet sem törlök. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy ezeket vegye figyelembe, amikor licitál.
Házhozszállítás futárral, MPL PostaPont, Foxpost vagy MPL csomagautomata egyaránt megoldható. Amennyiben 25 ezer forint összérték felett vásárol nálam, ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
IDE kattintva feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-10-06 19:25 .