2019. május 27., hétfő

ÚJ Diggro QS90 Pulzusmérő Okosóra smartwatch okoskarkötő sport óra vérnyomásmérő QS80 upgarde - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Társ az egészéges életmódban
A QS90 okosóra a fejlett szoftveres és hardveres technológiának köszönhetően hű társad lehet a minden napokban. A beépített szívritmus érzékelő nem csupán az aktuális pulzust tudja megjeleníteni hanem a szívhullám érzékelés segítségével viszonylag pontos képet kaphatsz a vérnyomás értékeiről. A multi-sport móddal megadhatod az aktuális tevékenységed, így pontosabban meghatározhatod az elégetett kalóriákat és teljesítményed.
Kifinomult megjelenés
Letisztult, modern forma, divatos színek. A finom szilikon szíjnak, az ultrakönnyű kialakításnak , és az ívelt csuklóra simuló óraháznak köszönhetően nem kényelmetlen, szinte észrevehetetlen. AZ IP67 víz  és porállósági szabványnak köszönhetően kézmosáskor úszáskor is veled tart.
Gazdag funkcionalitás
Kapcsolódj bluetoothon Iphone vagy Android készülékeddel és értesülj a hívásokról, várható idejárásról, üzenetekről értesítésekről a rezgő figyelmeztetések segítségével. A nap végén nézd át a napi telejsítményed: elégetett kalória, megtett lépések száma - távolsága.
Technikai adatok:
-0, 96 colos OLED érintőkijelző
-Beépített USB-ről tölthető akkumulátor
-4 cserélhető digitális/analóg számlap
-Multi-sport mód: Futás, kerékpározás, séta, futball, kosárlabda, asztalitenisz 
-Pulzus, vérnyomás, véroxigén mérés
-Időjárás előrejelzés
-Lépésszámláló
-Alvásminőség monitorozás
-Mozgás és vízfogyasztás emlékeztető
-Hívás/ üzenet kijelzés
-Kamera távirányító
-Eszköz keresés: telefon vagy óra rezgetése
-Ébresztő, stopper
Valami mást keresel? Nézd meg okosórakínáltunk itt:
Összes okosóránk!
Kérdésed van? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szakértőnk általában 1-2 órán belül, de legkésőbb még aznap válaszol kérdésedre!
1x Okosóra
FONTOS: A termék külföldről érkezik, így tudjuk garantálni az akár 20-50%-al legkedvezőbb árat.
A népszerűbb termékek készeltről is elérhetőek, ezeket itt tudja megtekinteni:
Készletről elérhető termékeink
A szállítási idő általában 10-15 munkanap, de extrém esetben előfordulhat a 30-35 munkanap is! Kérem vegye ezt figyelembe ha alkalomra vagy ajándékot rendel. A terméket a Posta kézbesíti, a kisebb küldeményeket a postaládába, a nyomonkövetésiszámmal elátott vagy nagyobb küldeményeket, ajánlott levélként kezeli!
A külfölről érkező termékek esetében felmerülhet vámkötelezettség. Minden küldemény 6000Ft érték határig vámmentes, fizetési kötelezettség nincs! 6000 FT felett felmerülhet fizetési kötelezettség ami a vételár 27%-a. Mivel a vámosoknak nincs lehetőségük minden csomagot ellenőrizni, így nem minden esetben merül fel plusz költség, de mivel mi szeretnénk jogszabályi kötelezettségünknek elget tenni így azt javasoljuk számolj ezzel a tétellel
A rendeléssel kijelented hogy elfogadod a fenti feltételeket!
Fizetési lehetőségek:
Bankiátutalás
Bankibefizetés
Rózsaszín csekk címre
Utánvételre külföldi küldemény esetén sajnos nincs lehetőség!


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 18:22 .