2019. április 25., csütörtök

Tupperware kézi aprító/frissen tartó + tető + használati újszerű állapotban! KIÁRUSÍTÁS!!! :) - Jelenlegi ára: 3 50


Hasznos tupper termék most remek áron : )
Rengeteg ruhát és Tupperware terméket töltök fel a napokban. Ha van időd nézz körül, és nézz vissza később! : D
---------------------------------------------------------------------
Örömmel veszem, ha valaki személyesen eljön a megvásárolt termékért, de a nagy távolságok áthidalására a FOXPOST-ot tudom felajánlani, amit nem csak a remek ára, hanem annak rugalmas nyitvatartási ideje (6-22 óra), fekvése (Tesco, Árkád) és gyorsasága miatt részesítek előnyben. FOXPOST feladást 500. - Ft-os vásárlási összeg felett vállalok!
Hagyományos ajánlott postázást kizárólag 1500. - Ft feletti össz-vásárlási összeg felett vállalok, mivel számomra a munkám miatt nehézséget jelent a 18, 00-ig postahivatalba történő érkezés!!! Ennek megértést kérem és köszönöm.
Rengeteg holmit kiszelektáltam (ruha, cipő, konyhai motyók, tupperware termékek, szilikon formák, stb). Igyekszem minél alacsonyabb árakat meghatározni, hogy hamar "szabaduljak" az eladásra szánt termékektől.
Idő hiányában nem tudok mindent lemérni, de épp ezért igyekszem minél több fotót készíteni az eladó termékekről, és a méret címkékről (ha van). Amennyiben az adott termék méretezése eltér szerintem a méretezésétől, úgy azt a termékleírásban jelzem.
Minden termékem zsákokban áll a költözés óta, ezért gyűröttek lehetnek (fotó szerint), és egy frisstő mosás rájuk fér (bár szerintem ez alap használt ruha esetén : ) ).
Felmerülő kérdés esetén szívesen válaszolok (jellemzően késő esti órákban van csak rá időm), és ha kell, mérek is, de arra általában csak hétvégén tudok időt szánni, ezt kérem szépen figyelembe venni.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2019-05-15 18:47 .