2018. november 30., péntek

MIKROFONSZIVACS PIROS UNIVERZÁLIS MÉRET 35 - 53mm MIKROFON ÁTMÉRŐ ( MIKROFON SZIVACS ) - Jelenlegi ára: 170 Ft

Mikrofonszivacs a leginkább elterjedt dinamikus mikrofonokhoz megfelelő méret. Külön aukciókban több féle színben is kérhető. Mérete  70 x 55 - 73 mm (a bele helyezett mikrofonfej méretétől függően). Belső  átmérő min. 35 mm, max. 53 mm. A szivacs fala kb. 1 cm vastag.  
A mikrofonszivacs feladata:
Kiszűri az un. szélzajt, tompítja többek között a "p" és "t" hangokat, ezáltal érthetőbb a beszéd és énekhang.
Mechanikai védelmet nyújt a kisebb ütődések esetén.
Megvédi a mikrofont az apró nyálcseppek okozta meghibásodástól.
A szivacs a mikrofonfejen könnyen cserélhető tisztára egymást követő előadók esetén,  ezáltal csökken a fertőzésveszély és  a mikrofonra lehelt dohány, alkohol, egyéb szag sem lesz a későbbi használóknak zavaró. A szennyezett szivacsok kíméletesen kimoshatóak.  
Dobozos csomagolásban küldöm, borítékban ellapítva, gyűrve csak a vásárló külön kérésére. Ha nincs vele megelégedve, visszautalom az árát.
A képek részben  a meghírdetett, ill. publikus oldalról szerkesztett vele megegyező kivitelű termékről készültek. Kisebb színeltérés lehetséges. A fotón látható kiegészítők nem képezik az eladás tárgyát.
Ha a termékek együttes ára az 500 Ft-ot nem éri el, csak személyes átvétel lehetséges!! Több termék egy postaköltséggel összevonható.
Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 170 Ft
Az aukció vége: 2018-12-21 03:11 .