2018. augusztus 29., szerda

Ultrahangos kutya riasztó kutyariasztó ugatásgátló - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

1950  Ft fix ár!
Magyarországon nagyon elszaporodtak a kóbor ebek, és volt nem is egy kutya támadás ezért ajánlom mindenkinek aki kimozdul a házából gyalog, esetleg kerékpárral.
Ajánlom: Sportolóknak, gyerekek védelme érdekében, Bicikliseknek, időseknek és tulajdonképpen mindenkinek!
. A termék úgy lett kifejlesztve hogy csak a támadó állatot riassza el, így a békés állatok nem kezdnek ettől a készüléktől támadni. Hatótávolsága 10-12 méter, nem biztos, hogy minden kutyára egyformán hatásos.
A készülék ezt a szelektálást úgy tudja elvégezni, hogy az állatban lévő passzív vagy negatív feszültséget megemeli majdnem az epilepsziás szintig, amit az állat nem tud elviselni, és elmenekül a helyszínről. Saját állatra nem célszerű használni, mert az állatot összezavarja.
Használata: az oldalán egy kétállású kapcsoló van (5. kép) mindkét állásában a tetején megnyomott gomb (2. kép) esetén riaszt, másik állásban a riasztó funkción túl csak zseblámpaként is használható. Ha csak zseblámpaként használjuk, akkor nem kell nyomni a készülék tetején (2. kép) lévő gombot. A riasztás funkció működését a tetején lévő kapcsoló (2. kép) melletti piros LED jelzi.
A termék angol nyelvű leiírása:
Color: Black
Size:   Approx. 10. 5 x 4 x 3. 5cm
Safe, Humane, Effective
Keep unfriendly Dogs away
Protect yourself from dangerous dogs while walking, jogging, or bicycling
Emits piercing ultrasonic tone that dogs hate / inaudible to humans
Works with most dogs
Can also be used to train dogs
Stop the dog approaching you before it can bite you
Power: Uses one 9V Fold lever battery (included)
GREAT FOR: Joggers, Walkers, Delivery people, Mailman, Meter Readers, Sales people, Bicyclists, Police, Inspectors, Fire / Rescue
The Dog Repeller is the perfect personal protection device and makes a great gift for anyone that encounters dogs on the job or during their outdoor activities.
How does it work? The Dog Repeller emits a High Frequency Ultrasonic Sound which lets dogs instinctively not come to you any closer
Also can be used a torch
 
A készülék tenyérben kényelmesen elférő,   műanyagházzal ellátott.
9V-os  elemmel  működik, az elem NEM TARTOZÉKA az aukciónak.
A vételár számlámra érkezése után postázom, vagy átvehető személyesen Szegeden.


Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2018-09-19 16:05 .