2018. június 27., szerda

3 darabos ruhaszösz és állatszőr eltávolító készlet.ÚJ - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Imádjuk az állatokat, valószínűleg vagyunk ezzel így egy páran. Imádjuk szeretgetni őket, babusgatni, és egészen addig ölelgetni, míg szeretetünk utolsó szem morzsáját is átadtuk.
Szerencsére a találmányok és vívmányok korában, a problémákra pillanatok alatt találhatunk megoldást, ahogyan a szöszök eltávolítására is, hála a ruhaszösz eltávolító hengernek. Ezek a kütyük többféle méretben, színben és kialakításban kaphatóak, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapokat.
Használata igen egyszerű, nem igényel semmilyen szaktudást, elegendő csak végighúzni a ruháinkon vagy a szöszteleníteni kívánt felületen pontosan ugyanolyan mozdulattal, mintha kedvenceinket simogatnánk. Az apró sörték olyan aprólékos pontossággal szedik össze a szöszt, hogy a ruha úgy fog tündökölni, mint új korában
A csomagban találsz egy hengerfejet, amely nagyobb és kisebb felületekhez is kiválóan alkalmas, valamint praktikus választás utazásokhoz is. Hiszen gondolj csak bele, a szemcsék bárhol rád tapadhatnak, ráadásul egy interjúra menet nem biztos, hogy jó pont, ha elegáns ruhád szőrös bundává változik. Ugyanakkor méretének köszönhetően gond nélkül elrejtheted a táskádba, hogy ezután mindig kéznél legyen vészhelyzetekben.
Kialakítása merőben eltér a hagyományos szösztelenítő hengerekétől, dizájnos formájával, kényelmes markolatával és egyedi kinézetével, garantáltan szórakozás lesz a szöszmentesítő folyamat.
Ha mindig terveid között szerepelt egy ilyen hasznos kütyü beszerzése, akkor kár tovább várakoznod. Webshopunkból már könnyedén megrendelheted néhány kattintással, azonban ezek a termékek limitált kiadásban kaphatóak. Ne várakozz tovább, ints búcsút minél hamarabb a szöszöknek!
Hasznos tudnivalók a Ruhaszösz eltávolítóról:
*Anyaga műanyag, amely kényelmes fogást biztosít.
*Megelőzheted a ruháid bolyhosodását.
*A szöszöket precíz pontossággal távolíthatod el, de ha lehet, az állatodon ne próbáld ki.
*A hengerhez jár egy tároló is, hogy biztonságban tudhasd újonnan beszerzett kütyüdet.
*Mérete 24 x 8 x 27 cm, a mi kényelmesen elfér a táskádban.
Néz szét aukcióim között. Költséget spórolhatsz.   Leütés után a vaterától / teszvesztől kapott vásárlási tájékoztatót kérlek olvasd el. 1 héten 1x eljutok a FoxPost csomagautomatához. Több darab van.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 16:28 .