2018. április 25., szerda

Monin Almás Pite szirup (Apple Pie) 0,7L - Jelenlegi ára: 3 255 Ft

Monin Almás Pite szirup (Apple Pie) 0, 7L
 
Az almás pite egy világszerte ismert és népszerű desszertféle, mely leginkább a britekhez áll közel. Legyen hideg vagy meleg, tejszínhabos, fagylaltos vagy sodós, mindenki szereti!
Monin Almás Pite szirup (Apple Pie) 0, 7L
 
Eredete
 
Próbálja ki Ön is a Monin szirupok egyik legújabb tagját, a Monin Almás Pite szirupot - akárcsak egy valódi almás pite az üvegben, mely várakozás nélkül tölthető! Ropogós sültalma, ízletes karamell és sütemény íze biztosan kielégíti ízlelőbimbóit, miközben a vajas és fahéjas jegyek megbabonázzák. Kényeztesse magát e szájban olvadós sziruppal desszertitalaiban, meleg latteiban és tejes shakejeiben, vagy egyszerűen fogyassza kedvenc édességén.
 
Szín
 
Mély arany.
 
Ízvilág
 
Főtt alma illat omlós tészta és fahéjrúd jegyekkel. Gyümölcsös, karamellizált alma íz süteményes utóízzel és fahéjas érintéssel.
 
Felhasználási ötletek
 
A Monin Almás Pite szirup selymes alma, sütemény és fűszer kombinációja felejthetetlen élményt nyújt, miközben a frissen sült almás pitére emlékezteti majd. A Monin Almás Pite szirup rengeteg italféléhez használható szirup íz: kiváló csokoládékhoz, lattekhoz és más kávékülönlegességekhez, forró és jeges teákhoz, desszertitalokhoz, koktélokhoz, gyümölcsös hűsítőkhöz és kulináris felhasználásra is. Próbálja ki Karamell szósszal, friss almával és joghurttal keverve - akár reggelire is megfelelhet!
 


Jelenlegi ára: 3 255 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .