2018. február 24., szombat

Hámori Tibor: Randevú világhírű emberekkel - Jelenlegi ára: 200 Ft

„ Kinek adna Nobel-díjat? Mi a véleménye Cassius Clayről? Kedvenc étele a világűrben? Milyennek ismerte Gérard Philipet? Új szívvel is lehet sportolni? ”
Hámori Tibor ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel ostromolta a nagyvilágban világhírű riportalanyait, akikkel – a sajtófogadásokon kívül – nem könnyű találkozni. Tyereskoával, Pablo Casalsszal, Roger Mooreral, Barnard professzorral és a többi „ sztárral” interjút készíteni tehát riporteri bravúr.
Az ismert újságíró – három sikeres színdarab és több könyv szerzője – nem elégszik meg a tények, a nyilatkozatok közlésével. Riportjaiban elmondja, milyen küzdelmek árán „ fektette kétvállra” a konok menedzsereket, hogyan sikerült még sajátkezűleg írt aforizmákat és publikálatlan fotókat is „ kicsikarnia” a „ megközelíthetetlen” hírességektől, és – mivel egykor élsportoló volt – a testnevelés és a sport témájáról sem feledkezik el.
Ennek a könyvnek „ Egy riporter kalandjai” is lehetett volna a címe. A riportalanyok népszerűsége, a gazdag illusztráció, a szerző szituációérzéke és ötletei kellemes szórakozást ígérnek.
Könyv: Hámori Tibor: Randevú világhírű emberekkel
Kiadó: Medicina
Kiadás éve: 1971
Oldalszám: 134
A felső lapéleken és pár belső oldalon apró, halvány foltok láthatók.


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-03-16 20:48 .