2017. december 27., szerda

Baba légzésfigyelő készülék érvényes garanciával - Jelenlegi ára: 21 990 Ft

Eladó az alábbi, 2015. 09 hónapban vásárolt baba légzésfigyelő készülék érvényes garanciával (2 év azonnali csere, illetve +3 év gyártói garanciával)! Az érvényes garancia jegyet és a vásárlási számlát a csomagban küldöm!
BC-230 légzésfigyelő készülék
Ha az átlagosnál nagyobb méretű kiságyban alszik a baba, akkor ezt a típust javasoljuk használni, mert a három érzékelőlappal a szokásosnál is nagyobb fekvőfelületet lehet megfigyelni.  
Ha a kiságyunk normál méretű, a harmadik érzékelőlapnak akkor is jó hasznát vehetjük a baba bölcsőjében,  ideiglenes fekhelyén, nagyszülőknél. Ilyenkor a baba alól nem kell kivenni az érzékelőlapokat, elegendő a könnyen lecsatolható vezérlőegységet a babával vinni.  
Ez a típus jó választás annak, aki ki tudja használni a több, önállóan is használható érzékelőlap előnyeit, vagy nagyméretű a kiságya.
http: //babycontrol. hu/products/bc-230_legzesfigyelo_keszulek 
A Baby Control Digital érzékelőlapjai közvetlenül az ágyrácsra elhelyezhetőek (nem szükséges sima, kemény felület). Az érzékelőlap nagyméretű 300x500 mm. Nagyobb, mint általában a légzésfigyelőké, ezért az érzékelt felület is nagyobb a kiságyban. Így lehetséges, hogy már egy érzékelőlap is kielégítő védelmet biztosít a baba számára. A nagy érzékelőlap miatt Önnek nem kell beszereznie még plusz farostlemezt az ágyrácsra (kisebb méretű érzékelőlappal rendelkező típusoknál általában előírás kiegészítő farostlemez beszerzése).

Jelenlegi ára: 21 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-16 22:36 .