2017. szeptember 28., csütörtök

Klarstein Foodlocker Slim vákuumozó gép, 130W, dupla forrasztás, antracit szürke - Jelenlegi ára: 27 260 Ft


Klarstein Foodlocker Slim vákuumozó gép, 130W, dupla forrasztás, antracit szürke
Termékkód: 10031628
Ilyen gyors és egyszerű még sosem volt az otthoni tartósítás: A Klarstein FoodLocker Slim vákuumozó géppel az élelmiszerek egy másodperc alatt dupla forrasztással lesznek légmentesen lezárva, és tartósságuk háromszorosára növekszik. Friss gyógynövények, blansírozott zöldség és pácolt hús. A Foodlocker Slim dupla forrasztással zárja le az élelmiszereket. Ez növeli a tartósságukat, és megóvja őket a fagy okozta foltok kialakulásától. Lapos, kompakt és nagy teljesítményű: a többi vákuumozó géppel ellentétben a Foodlocker Slim a lehető legnagyobb mértékben igénytelen, ami a térbeli követelményeket illeti, és 130 Watt teljesítménnyel profi módjára dolgozik. A hangtompítónak köszönhetően teljesítménye nem csak látható, de hallhatatlan is. Legfeljebb -0, 75 bar elszívó erejével és 9 liter/perc elszívó sebességével a Klarstein Foodlocker Slim teljesen automatikusan vákuumoz és pecsétel le, egy gombnyomásra. Az érzékeny élelmiszereket, például zöldségeket, folyadékot és fűszereket a pulzáló gombban ellenőrzötten zárhatjuk le anélkül, hogy azokat szétnyomnánk. A tisztítás gyerekjáték a kivehető tartálynak köszönhetően, amely összegyűjti a folyadékot. Egy törlés, és a vákuumozó gép újra használatra kész. A helyfoglalást tekintve igénytelen és villámgyors a vákuumozásban: Klarstein FoodLocker Slim vákuumozó gép. Elérhető színek: antracit szürke, ezüst (10030778 számú termék)
Fő jellemzők:
Teljesen automata: vákuumozó gép az élelmiszerek légmentes csomagolására Vákuum alatti főzés: Sous Vide főzéshez alkalmas Kompakt: könnyű és lapos konstrukció erős, 130 Watt vákuumozó teljesítménnyel Biztos tartás: a dupla forrasztás garantálja az optimális lezárást, nem szakad el Kényelmes: villámgyors és halk a hangtompítónak köszönhetően Műszaki paraméterek:
Legfeljebb 30 cm-es zacskókhoz alkalmas 10 vákuumozó zacskó mellékelve, mikrohullámú sütőbe is tehetjük Maximális nyomás: kb. -0, 75 bar Elszívás sebessége: kb. 9 l/perc Seal funkció: vákuum zacskók lezárása és saját vákuum zacskó létrehozása Pulzáló gomb nyomásra érzékeny élelmiszerek vákuumos lezárására Egyszerűen tisztítható a kivehető tartálynak köszönhetően Lábak gumis alátéttel Vákuum edényeket is vákuumoz Sokoldalúan használható: lamináló eszköz vagy ruhák helytakarékos csomagolására Védelem a túlmelegedés ellen Kábel praktikus tárolása az alsó felén Teljesítmény: 130 Watt Áramellátás: 220-240 V~ 50/60 Hz Küldemény tartalma:
1 x vákuumozó gép 10 x vákuumozó zacskó Használati útmutató (nyelvek: német, angol, spanyol, francia, olasz)
Termék méretei:
Méretek: kb. 35 x 7 x 16 cm (SZxMxM) Kábel hosszúsága: 115 cm Tömeg: kb. 1, 4 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 27 260 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .