2017. július 31., hétfő

DIGITÁLIS POGGYÁSZMÉRLEG FÜGGŐMÉRLEG 50KG.-IG ÚJ! - Jelenlegi ára: 2 250 Ft

Új, csak kipróbálva volt. AZONNAL VIHETŐ!
Próbálta már horgászmérleggel lemérni egy 30 kg. -os koffer súlyát? Segítség nélkül embertpróbáló feladat szem magasságba felemelni és megtartani a mért érték leolvasásához. Vagy emlékezetes mutatvány mikor párunk letérdelve olvassa le a mérleg adatait : ).
Ez a praktikus felűlről  könnyen leolvasható kis méretű poggyászmérleg az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:   10g - 50kg kapacitás, LCD kijelző, tara funkció. Automatikus és manuális kikapcsolás, túlterhelés kijelző. Több féle súly kijelzése: kg, lb, g, oz.   Háttérvilágítás funkció. Utolsó mért adat tárolása kikapcsolásig funkció.   Tartós nemesacél akasztófül. Masszív fogantyú. Ideális kis és nagy súlyú csomagok, kofferek, egyéb terhek szálítására,   és súlyának kényelmes lemérésére. Tesztelt és kalibrált, amely lehetővé teszi az azonnali haszálatot.
Műszaki adatok:
Kapacitás: 10g. - 50 kg.
Pontosság: 10g.
Szín: Fekete
Áramellátás: 2db AAA (nem tartozék) Nem minden gyártmányú jó bele: újratölthető, nem márkás szorulhat az elemtartóban.
Anyaga: ABS műanyag
Méret: 120mm x 20mm x 150mm
Súlya: 100 g.
A csomag tartalma: 1 db. poggyász függő mérleg.
A képek a meghírdetettel megegyező kivitelű termék fotói
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de postaköltséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 2 250 Ft
Az aukció vége: 2017-08-21 16:22 .