2017. május 27., szombat

Verdák 3 emeletes töltött tolltartó - Jelenlegi ára: 5 290 Ft

A Verdák 3 Disney meséből jól ismert Villám McQueen egy nagyszerű emeletes töltött tolltartón jelenik meg és segítségével könnyedén magaddal viheted az iskolai mindennapok során használandó írószereid. A két emelet cipzárral záródik, belsejében gumis rögzítőpántok helyezkednek el melyek a helyén tartják az írószereket egytől-egyig, így megakadályozva az összekeveredés kockázatát. Az alsó emeletben a színes ceruzákat és filctollakat találhatod, a felsőben pedig a tanórákon leggyakrabban használt eszközök kaptak helyet. A verdás minta és a kék-piros háttérszín igazán fiús megjelenést kölcsönöz írószereidnek a tolltartó iskolapad tetejére téve. Jellemzők: - Verdák 3 design- Cipzárral nyitható- Praktikus belső kialakítás- 10 db színes ceruza- 10 db színes filctoll- 2 db HB grafit ceruza- Radír- Hegyező- Vonalzó- Jegyzettömb 4 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 5 290 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 12:53 .