2016. december 29., csütörtök

Hegesztőhuzal NOVOFIL 70 0,8 mm 5 kg/dob NOVOBRONZE - Jelenlegi ára: 4 450 Ft

Eladó új bontatlan 5 kg-os hegesztőhuzal dob
NOVOFIL 70 0, 8 mm 5 kg/dob NOVOBRONZE
Az ár 1 dobra (5 kg) vonatkozik.  
Kiszerelés: 5 kg/dob.  
A NOVOBRONZE huzalokat megfelelő vegyi összetételű, válogatott rudakból készítik.  
A huzal felületét BRONZ alapú bevonófilm fedi. Színe fényesen csillogó arany szín. A legmeghatározóbb különbség a hagyományos rézhuzalokkal szemben a speciális vegyület, amit a galvánfürdőben használnak: réz-szulfát és cink keveréke. Egy ilyen elegy szebb és tisztább hegesztési varratot eredményez, mint a hagyományos rézhuzal esetében. Az egyedülálló gyártástechnológiából eredően a huzal felülete nagyon homogén, tömör és tiszta.  
A NOBOBRONZE alkalmazása az automatizált hegesztési folyamatokban, a robothegesztés területén nagy teljesítményt és nagy hegesztési sebességet eredményez igen nagy áramsűrűség mellett.  
A bronzhuzalok előnyei:  
- Igen nagy áramterhelhetőség.  
- A különleges bevonat az acél alapú ötvöző elemek adott koncentrációjának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a NOVOBRONZE huzalokat a hagyományos rézhuzalokhoz képest 25-30 % többlet áramsűrűség mellett is használni lehessen.  
- Tökéletes ív stabilitás.  
- A különleges gyártási folyamat és a csökkentett mennyiségű réz a NOVOBRONZE huzal felületén minimális fröcskölést és kevesebb felületi salakot eredményez az automatizált hegesztési folyamatokban is.  
- Minimális kopás a huzaltovábbító rendszerben.  
A felhasználó az áramátadók, a huzalvezetők és az előtoló görgők csökkenő elhasználódását tapasztalja. A kiváló felületi minőség jelentősen csökkenti a huzal súrlódási ellenállását. Mindez a karbantartási költségek csökkenéséhez és a hegesztési termelékenység növekedéséhez vezet.  
Nézz körül a többi aukcióm között. A napokban egy halom szerszámüzletből visszamaradt terméket töltök fel.

Jelenlegi ára: 4 450 Ft
Az aukció vége: 2017-01-18 12:27 .