2016. május 27., péntek

Bogyó és Babóca Matrica.ÚJ - Jelenlegi ára: 350 Ft


A Bogyó és Babóca matricák 
1-A barlangi pók játékban szereplőket ábrázoló öntapadós matricákat találhatsz. A játék 10 x 15 cm nagyságú.
2-A nagy méretű matricák száraz, zsír és pormentes felületre kiválóan feltapadnak. A matricák anyaga egészségre ártalmatlan. 3 éves kor alatt nem ajánlott.
3-A szereplőket ábrázoló matrica öntapadós és Bogyó és Babóca gyűjtőalbumba is gyűjthető. A játék mérete 10 x 15 cm. 3 éves kortól ajánlott.
4-A kicsik körében méltán nagy népszerűségnek örvendő mese, a Bogyó és Babóca elérhető matricán is. A matricákon a rajzfilmből ismert mesehősök szerepelnek. A vidám öntapadós matricákat száraz, zsír és pormentes felületre lehet felragasztani. Ajánlott életkor: 3 éves kor.
5-A népszerű mese, Bogyó és Babóca hőseit most öntapadós matricákon találhatod meg. A matricák száraz, zsír és pormentes felületen t! apadnak meg tökéletesen. A Gömbi tornya matricás lapon Gömbin kívül a többi mesehőst is felfedezheted. 3 éves kortól ajánlott.
6-A Hóember csomagban viszont láthatod kedvenc mesehőseidet és az öntapadós matricák segítségével bármit dekorálhatsz. A játék 10 x 15 cm nagyságú.
7-Az ovisok nagy kedvenceként ismert Bogyó és Babóca mese most matricákon is elérhető. A mesehősöket ábrázoló matricák száraz, zsír és pormentes felületen tudnak megtapadni. Ajánlott életkor: 3 éves kor.
8-Az ovisoknak készült mese szereplői megtalálhatóak a karácsony hangulatát megidéző öntapadós matricákon. A játék mérete 10 x 15 cm.
9-A vidám szereplőket ábrázoló öntapadós matricák száraz, zsír és pormentes felületre kiválóan feltapadnak. A matricák anyaga egészségre ártalmatlan. 3 éves kor alatt nem ajánlottak.
10-Bogyó és Babóca a két jó barát most megtalálható ezeken a! z öntapadós matricákon. A matricák kiválóan feltapadnak! száraz, zsír és pormentes felületen. A lap összesen 14 matricát tartalmaz, egészségre ártalmatlan anyagokat tartalmaz. 3 éves kortól ajánlott.
11-Öntapadó matrica Bartos Erika: Bogyó és Babóca mesesorozatából, a "Pihe síel" című epizód szereplőivel és motívumaival.
A matricák egyenként körbevágottak, könnyen leválaszthatók. Minden száraz, por és zsírmentes felületen tapadnak.  
3 éves kor felett ajánljuk. Méret: 10x15cm.  Anyaga: papír
12-Bogyó és Babóca legkedvesebb karakterei öntapadós matricákról köszönnek vissza. A matricákat albumba is gyűjtheted. A matrica nagysága 10 x 15 cm. 3 éves kortól ajánlott.
13- Bogyó és Babóca hősök szerepelnek az öntapadós matricákon. A vidám matricák feltapadnak különféle felületekre, de száraz, zsír és pormentes felületen ajánlott. 3 éves kortól javasolt.
Nézd meg a többi aukciómat. Postát sporolhatsz. S! ok féle Bogyó és Babócás termék van.

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2016-06-17 09:52 . Bogyó és Babóca Matrica.ÚJ - Jelenlegi ára: 350 Ft