2016. április 30., szombat

Touch panel, touchpad hibátlan: ASUS K53SC K53SV - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Aukció tárgya: Működő és a lehető legkíméletesebben bontott touchpanel elektronika.
Kompatibilis: ASUS K53SV és K53SC biztosan. Másba is jó lehet, erről nincs információm.
... / További, a fenti laptophoz való bontott alkatrészem is lesz az aukcióim közt (újszerűek, kishibásak vegyesen) - Nézz körül! /...
Állapot,  származás, kibontás, tesztelés:
Az alkatrész egy esztétikailag sérült (vélhetően karórával összekaristolt) K53SV felső tálcából került kibontásra. Magát a touchpadot nem érte behatás és a kiszedését is úgy hiszem a legkíméletesebb módon oldottam meg: Maga az elektronika teljes felületén kétoldalas ragasztóval, masszívan van rögzítve a tálcába! A panel túlzott meghajlását és az ebből eredő kontakthibát elkerülendő a ragasztó fokozatosan ki lett oldva a helyéről egy nem erélyes hígítóval és ezzel párhuzamosan kapta a lefejtést több ponton. Ha c! seréled majd a touchpadodat, akkor ezt a macerát/pancsolást a hibás touchpadnál feleslegesnek tartom, elég lesz majd alányúlni és felfeszíteni a hibás panelt, az is lehet, hogy kellően öreg lesz a ragasztód ahhoz, hogy simán kipattanjon a helyéről.
Teszt: Esélye volt, hogy oldott ragasztó jutott a panel csatlakozójába így alapos tisztítás után le is próbáltam a panelt. Jelenleg patika tiszta a panel és a teszt alapján tökéletesen működik!
Tartozékok: Nincsenek!
A szalagkábel nagyon érzékeny, alaplapba csatlakoztatáskor könnyen megindulhatnak az érintkezői (kevés a hely pontosan beigazítani). Mielőtt a gép javításra hozzám került már volt megbontva, elődöm pedig rojtosra túrta a kábelt - csoda, hogy nem ment zárlatba. A tesztelés idejére a kábelt helyrehoztam annyira, hogy működjön, de ehhez rövidítenem kellett rajta. Nem kockáztatom, hogy más gépében zárlatot okozzon íg! y nem küldöm hozzá, ne is kérd!
Garancia: 4 munkan! ap a feladástól
Ajánlott levélként postázva védőcsomagolásban: 490Ft
Személyes átvétel: Miskolc, ritkábban Eger, még ritkábban Debrecen - érdeklődj!


Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2016-05-20 14:20 . Touch panel, touchpad hibátlan: ASUS K53SC K53SV - Jelenlegi ára: 2 800 Ft